Uspešne zgodbe

Od začetka našega delovanje smo izdelali že več kot 2500 platen, ki sedaj krasijo domove naših zadovoljnih strank. Predstavljamo vam nekaj uspešnih zgodb, ki so se tudi nam vtisnile v spomin in platna sedaj našim strankam rišejo nasmehe na obraz.

Stranka je kot poročno darilo svojemu izbrancu podarila platna z najlepšimi skupnimi trenutki. Ti sedaj krasijo njun dom in poskrbijo, da spomin nikoli ne zbledi.

Komentar stranke:

"S fotografijami na platnu sva zelo zadovoljna. So lepo in kvalitetno izdelane. Že krasijo najino hiško. Lepe spomine je vredno gledati prav vsak dan. "

~ Katja

Profesionalne fotografije para v pričakovanju. Nosečnost je res prečudovito obdobje in stranka je dom zapolnila s spominom ujetim v tkanino platna MemoryCanvas.

Komentar stranke:

"Z izdelkom sem zelo zadovoljna, odločila sem se za platno, nekaj drugačnega od običajne slike in je preseglo vsa moja pričakovanja, namreč slika na platnu dobi tudi nekoliko prostorskega "3D" efekta, kar mi je zelo všeč.
V prihodnje se bom sigurno še odločila za izdelavo slike pri vas."

~ Maša

Novorojenčka, ki sta družinico povezala v celoto. Tisk fotografij na platno v črno - beli izvedbi, saj se sklada z notranjo ureditvijo doma stranke.

Komentar stranke:

"Sodelovanje z MemoryCanvas lahko opišem kot eno izjemno izkušnjo, saj resnično znajo prisluhniti željam stranke ter jim svetovati v smeri obojestranskega zadovoljstva. Držijo se dogovora ter znajo pokazati, da je stranka na prvem mestu. "

~ Branka
 

Vez med staršem in otrokom je edinstvena. Darilo za mladega očka je bilo prečudovito presenečenje, hkrati pa bo ohranjalo spomin na začetke ljubezni do otroka.

Komentar stranke:

To jeee pa tako lepoo. Iskreno, full Vam hvalaaa da ste naš dom polepšali.
Dolgo sva z možem razmišljala kam naj damo slikice, sami okvirji nam niso glih toliko všeč. Mož je zagledal Vašo stran in je rekel, evo tukaj, pri njih. Tako, da sva takoj zrihtalaa !
Noroo norooo sva zadovoljna! Hvalaa Vam še enkrat! Naše stene zdej ne bojo prazne!
Polepšajte si svoj dom s platnom Memory Canvas."

~ A.

Tisk na platno je lahko odlična rešitev v kolikor se želi podariti slika za rojstni dan. V tem primeru sliki damo posebno vrednost, saj izgleda kot umetnina. Hkrati se izognete nakupovanju okvirjev, ki jih je včasih težko uskladiti s stilom sobe.

Komentar stranke:

"Končno smo jo obesili, čudovita je :) HVALA!"


~ V.

Za darilo lahko podarite več platen, ki skupaj predstavljajo vajine najljubše spomine. Ti vaju lahko vseskozi opominjajo na lepe trenutke. Zbirka slik je osebno darilo, ki ga je težko preseči. Zato menimo, da je slika za rojstni dan, ki jo natisnete na platno, pravilna izbira.


Komentar stranke:

"S kvaliteto smo zelo zadovoljni, presenečenje je uspelo!"

~ U.